Maassolutem

Wie zijn wij

De juiste partner als het om uw veiligheid gaat.

De samenleving is aan het veranderen en dat is merkbaar. Vandaag de dag kun je geen krant meer openslaan zonder te lezen over agressieve en gewelddadige incidenten. Van overvallen tot mishandeling, van schietpartijen tot gijzelingen. Deze incidenten kunnen grote gevolgen hebben voor bedrijven, gezinnen en individuen. Men kan zich hiertegen beschermen door preventieve maatregelen te treffen.

De oprichters van Maassolutem zijn al jaren actief en werkzaam in de (veiligheids)branche. Wij onderscheiden onszelf van onze concurrenten omdat al onze trainingsconcepten aan te passen zijn op alle organisaties of verschillende werkgebieden. Hierdoor worden ze op de problematiek van de organisatie afgestemd. Het resultaat is dat werknemers beter zijn voorbereid op ongewenste situaties tijdens hun werkzaamheden.

  

Jonge en dynamische organisatie.

Wij zijn gespecialiseerd is op het gebied van veiligheid. Onze werknemers zijn al jaren actief in de branche en weten dan ook als geen ander hoe er met alle problematiek dient te worden omgegaan. Zij volgen regelmatig studies om op de hoogte te blijven van de actuele ontwikkelingen. Wij geven de trainingen op verschillende locaties in Nederland. Hierdoor zijn we altijd bij u in de buurt. Dit scheelt tijd en bijvoorbeeld overnachtings- en reiskosten. Trainingen voor teamdagen met aansluitend etentjes, verzorgen wij ook.

Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met ons op, wij informeren u graag.

Kvk nummer: 65491335